Wat is IPTV ?

IPTV staat voor Internet Protocol Television, wat een technologie is voor het leveren van televisiediensten via internetprotocolnetwerken. Het maakt gebruik van breedbandinternetverbindingen om live televisie-uitzendingen en video on demand (VOD) inhoud naar een breed scala aan apparaten te streamen, zoals televisies, smartphones, tablets en computers.
Dus niet via de Kabel of Tv internetproviders

Met IPTV kunnen gebruikers tv-programma’s en films bekijken op een moment dat het hen uitkomt, in tegenstelling tot traditionele televisie-uitzendingen waarbij de kijker moet afstemmen op een specifiek tijdstip. IPTV-diensten kunnen ook extra functies bieden, elektronische programmagidsen (EPG’s), en interactieve diensten zoals video-op-aanvraag, waarbij gebruikers kunnen kiezen uit een bibliotheek met films en tv-programma’s om te bekijken op hun gemak. We noemen het ook wel Live TV Streaming.

IPTV kan met behulp van Android Boxen, FireStick, Smartphone, Apple TV, en nog veel meer apparaten die samenwerken met een app de IPTV bij u op de buis brengen. Er zijn ook apps die je kunt installeren op je Smart(Android) tv. Bekijk onze Tutorial voor meer informatie. Helaas kunt u met de meeste apps voor rechtstreeks op een Smart Tv niet terugkijken en ook geen films en series bekijken.

Wat is de beste IPTV voor Europa?

Als je op zoek bent naar de beste IPTV voor Europa, dan is All in 1 Box IPTV  de juiste keuze voor jou. Met All in 1 Box kun je genieten van een breed scala aan tv-zenders, films en series, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu een smart-tv, Android box, Firestick en dergelijke All in 1 Box   is geschikt voor beide.

Een IPTV-abonnement bij All in 1 Box biedt je toegang tot meer dan 18000 zenders, waaronder lokale en internationale zenders. Of je nu op zoek bent naar sportzenders, nieuwszenders, kinderzenders of films en series, All in 1 Box heeft het allemaal. Bovendien zijn de zenders beschikbaar in verschillende talen, zodat je kunt genieten van je favoriete tv-programma’s in je moedertaal.

Met All in 1 Box heb je ook toegang tot een enorme collectie films en series. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Hollywood-blockbusters of klassieke films, All in 1 Box heeft het allemaal. De films en series zijn beschikbaar in verschillende talen en kunnen op elk moment worden gestart en gestopt. Met All in 1 Box heb je de volledige controle over wat je wilt bekijken