SMART IPTV app instellen LG Smart TV / webOS

De SMART IPTV (oftewel siptv) app is een vrij goede en stabiele app voor een groot scala aan Smart tv’s, maar, deze app is een tijd terug uit sommige appstore’s verwijderd, reden, ach laten we het daar maar niet over hebben.

Nu zijn er per tv-merk verschillende scenario’s, het is vrij lastig om dit netjes uit te leggen aan u, daarvoor hebben wij deze handleiding in 2 gedeeltes opgesplitst, hier volgt nu de uitleg voor de LG Smart tv / webOS tv’s, indien u een SAMSUNG-tv heeft dient u onze andere handleiding te bekijken!

U dient eerst uw M3u URL te vinden, sommigen vinden deze niet zo snel terug, terwijl u hem eigenlijk al diverse keren gekregen of gezien heeft, het beste is om deze URL te kopieëren vanuit uw e-mail op uw tablet, computer of mobieltje, u zal verder in deze uitleg uitvinden waarom.

1) U heeft een email van ons gehad met onderwerp ‘UW  inlogdetails’, daar vindt u op een gegeven moment een vrij lang website adres (m3u url), voorbeeld:
“http://lemon.catchmeifyo.com:8000/get.php?username=username&password=password&type=m3u_plus&output=mpegts”
Daar vindt u de lange M3u URL.

Nu kan u uw App instellen:

U dient eerst de app te downloaden in de officiële LG App store, en zoek naar SMART IPTV, hieronder vindt u het logo, en deze te installeren.

Als dat gelukt is kan u de app openen, deze is standaard voorzien van wat voorbeeld kanalen van Siptv zelf, daar heeft u vrij weinig aan!

U ziet nu als het goed is in het beginscherm een mac adres staan (allemaal letters en cijfers), in ons voorbeeld is dat e8:5b:5b:37:79:ba.


U dient nu op uw computer, tablet, laptop, of mobieltje naar de volgende website te gaan http://siptv.eu/mylist
Daar vindt u de volgende pagina: